Exteriör rengöring

Vi kan erbjuda allt från lättare tvättar till en flerstegs process där allt dras till sin spets, som exempel så kan fälgarna demonteras från eran bil för att komma åt i alla skrymslen och vrår. Och då det görs, varför inte få bromsoken rejält rengjorda? och då fälgarna monteras tillbaka på bilen så momentdras givitvis dessa.  Även dörrgångar kan rengöras ordentligt med pensel och medel för att få dom till nyskick!

 Vad har ni för önskemål?

Avfettning

Vi använder produkter från marknadsledande leverantörer för att nå bästa resultat med vårat arbete, och det är ett fortgående arbete för att på ett effektivt sätt nå bästa resultat!

Handtvätt

Vi kan även här erbjuda er ett urval av tjänster, avfettning och alkaliska medel används givetvis i alla tvättar för att få eran bil skinande ren!

- Enkel handtvätt för 150kr ( bara utvändigt på bilen )

- Samma som enkel handtvätt, fast med dörrgångar och avspolning av gummimattor för 200kr

- Samma tjänst som båda tjänsterna här ovanför fast innefattar 2 hinks metoden för att minimera risken för tvättrepor, denna tjänst är för dig som verkligen är rädd om din bil! pris från 300kr

Detta är bara ett axplock av tjänsterna som vi erbjuder, har du egna önskemål så får du gärna höra av dig.

Flygrost borttagning

När ett fordon körs i trafik så fastnar små metalliska partiklar på lacken. Dessa partiklar börjar sedan rosta och blir bruna och svarta till färgen. Dessa partiklar går inte bort vid en vanlig rengöring och får bilen att se smutsig ut även när den är rengjord.

Vi avlägsnar dessa partiklar med syraliknande medel som är helt oskadlig för lacken. Se exempel på flygrostborttagning. Flygrost borttagning gör vi i samband med en handtvätt.

Flygrostbortagning för både fälgar och kaross

från 500:-

Detaljrengöring

text

Här ska tjänsterna i första sidfotskolumen länkas

 

Här ska tjänsterna i andra sidfotskolumen länkas